PLÅT

Tack vare vår erfarenhet och flexibilitet samt vårt tekniska kunnande kan vi ge Er kvalificerad service inom hela plåtslagerisektorn.

Sedan 70-talet har vi utfört byggnadsplåtarbeten till otaliga byggnader. Det är inte utan anledning som så många ger oss förnyat förtroende att utföra plåtarbeten till såväl större som mindre arbeten.
Image
Vi tillverkar de flesta plåtprodukter som kan tänkas. Vi utför byggnadsplåtslageriarbeten på kundens begäran. Servicearbeten, montering, och reparationer av takavvattning och plåtdetaljer. Vi ser en tillfredsställelse i att fönsterblecken, taken, skorstenarna, smide och alla andra plåtarbeten blir till er belåtenhet. Vi tar oss an alla objekt, både stora och små. Vi utför alla sorters taktäckning, fasadarbeten, vattenavrinning och garneringsarbeten. Både nybyggnad, reparation och utbyte.
Vi är medlem i Plåtslageriernas Riksförbund. Detta garanterar att en fackmän utför jobbet. Det är en garanti för att din produkt får en lång livslängd och därigenom en god ekonomi. Våra kunder är allt från privatpersoner till byggentreprenörer, fastighetsägare, fastighetsförvaltare, kommun och industrier.
Image
Image
Image

Kontakta oss

Tveka inte på att kontakta oss om du har frågor eller funderingar.

Vi svarar oftast i telefon och om inte, lägg iväg ett mail så kontaktar vi Er så snart vi kan.

Medlem i

Image

Kontaktinformation

Wima Bergsbyns Plåt
Finsliparvägen 11
93237 Ursviken

0910-358 55

0910-398 98

0910-515 11

info@wimaplat.se

Direktkontakt